Haku

Arkkitehti, insinööri Georg Theodor Polycron Chiewitz (1815-1862); maalaus

Puolivartalokuva, vartalo kääntyneenä oikealle, kasvot kohti katsojaa. Tumma takki, ruskehtavat liivit, valkoinen paidanetumus ja tumma rusetti. Istuva asento, oikea käsi lepää liivien napituksella. Keskiruskeat hiukset, kammattu ohimoille, viikset.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Arkkitehti, insinööri Georg Theodor Polycron Chiewitz (1815-1862); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVIII-22
Mitat
23,1 x 17,5
Merkinnät
Valmistus
1840
pastelli
Helsinki,
Ekman R. W., Tekijä
Näyttelyt
Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Aiheet
Luokitus