Sökning

Arkkitehti, insinööri Georg Theodor Polycron Chiewitz (1815-1862); maalaus

Puolivartalokuva, vartalo kääntyneenä oikealle, kasvot kohti katsojaa. Tumma takki, ruskehtavat liivit, valkoinen paidanetumus ja tumma rusetti. Istuva asento, oikea käsi lepää liivien napituksella. Keskiruskeat hiukset, kammattu ohimoille, viikset.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Arkkitehti, insinööri Georg Theodor Polycron Chiewitz (1815-1862); maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVIII-22
Mått
23,1 x 17,5
Anteckningar
Bruk
1840
pastelli
Helsinki,
Ekman R. W., Tekijä
Utställningar
Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Ämnen
Klassifikation