Information om byggnader saknas tillfälligt i Helsingfors stadsmuseums Finna-tjänst på grund av systemändring. Vi beklagar besväret.

Sökning

Arkkitehti, insinööri Georg Theodor Polycron Chiewitz (1815-1862); maalaus

Puolivartalokuva, vartalo kääntyneenä oikealle, kasvot kohti katsojaa. Tumma takki, ruskehtavat liivit, valkoinen paidanetumus ja tumma rusetti. Istuva asento, oikea käsi lepää liivien napituksella. Keskiruskeat hiukset, kammattu ohimoille, viikset.

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Arkkitehti, insinööri Georg Theodor Polycron Chiewitz (1815-1862); maalaus

Arkkitehti, insinööri Georg Theodor Polycron Chiewitz (1815-1862)
maalaus
Sparad:
Materialtyp
Målning
Organisation
Helsingfors stadsmuseum
Kod
XXVIII-22
Mått
23,1 x 17,5
Tillverkning
1840
pastelli
Helsinki,
Ekman R. W., Tekijä
Utställningar
Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Ämnen
Klassifikation