Haku

Eläintarhaa; maalaus

Talvinen näkymä Eläintarhasta etelään päin. Etualalla luminen tie, taustalla vasemmalla puiden takana puurakennus. Tien laidassa oikealla jalankulkija, tietä reunustaa aita sekä muutama sähköpylväs. Taustalla näkyy puiden takana korkea puurakenteinen huvila (nro 9.) Keskellä takana on korkealla rautatiesilta, jonka takana horisontissa kaupungin siluettia, jossa mm. Johanneksen kirkon tornit.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eläintarhaa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1280
Mitat
10,5 x 14
Merkinnät
oa UH-59
Valmistus
1959
akvarelli ja kuivamuste
Helsinki,
Heikkinen Uno, Tekijä
Aiheet
Luokitus