Haku

Mia Backman - ja me; maalaus

Taustalla vasemmalla vaaleansiniseen iltapukuun pukeutunut laulajatar Mia Backman, hänen takanaan flyygeli. Etualalla oikealla pöytäseurue, jossa selin vasemmalta Björn Tötterman, Tiva (Greta Sipilä) ja Bertle Krogius, pöydän toisella puolella Kit Tötterman, Halle (Sulho Sipilä) ja Saga Krogius. Pöydällä hedelmävateja, laseja, kannu, pullo. Naisilla ilmapallot.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18895 Mari Valio HKM 2018, mv / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
©Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mia Backman - ja me; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2254
Mitat
20 x 24 (n. 22 x 26,2 ppt:n aukko)
43,1 x 53,3 x 1,2
Merkinnät
Valmistus
1930
guassi
Helsinki,
Hällfors-Sipilä Greta, Tekijä
Näyttelyt
Yö 20.11.2009 ? 16.1.2011 Sederholmin talo; Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi, Greta Hällfors-Sipilän muistonäyttely 1978, Taidesalonki; Taiteilijapareja, Retretti 1.6.?28.8.2011
Aiheet
Luokitus