Puhelinkioski; maalaus

Vihreässä puhelinkioskissa nainen puhumassa yllään turkissomisteinen ulsteri ja turkishattu. Hänellä on käsivarrellaan sekä käsilaukku että ostoskassi, lattialla musta sateenvarjo. Nainen pitelee puhelinta vasemmalla kädellään.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Puhelinkioski; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2267
Mitat
27 x 22 (30,5 x 25,5)
53,1 x 43
Merkinnät
v.a. Katy Gyllström 1977
Valmistus
1977
pastelli akvarellipohjusteiselle paperille
Helsinki,
Gyllström Katy, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot G15742 Yheia Eweis HKM 2020; laakadia