Haku

Halkojaala Helsingin edustalla; maalaus

Tyyni pilvipoutainen, ukkosta enteilevä kesäpäivä; soutuvene hinaa täyteen lastattua halkojaalaa. Kaukana taustalla häämöttää Helsingin siluetti.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G70054 Yehia Eweis Helsingin kaupunginmuseo 2021 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Halkojaala Helsingin edustalla; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1191
Mitat
46 x 38
62,5 x 53
Merkinnät
v.a. O. Kleineh
Valmistus
1890 - luku?
öljy kankaalle
Helsinki,
Kleineh Oscar, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmi 14.9.2004 - 12.2.2006; Meritaiteen mestareita / Hakasalmi 11.9.-7.12.2003, järjestäjä John Nurmisen säätiö; Tuomarinkylän kartano / Rakas Helsinki 1986-1991; Hakasalmi / perusnäyttelyt
Aiheet
Luokitus