Haku

Kiinteistöosakeyhtiö Sahaajankatu 50. Herttoniemen Station 1. Station 1 Finland Oy.; Sahaajankatu 50

Herttoniemen teollisuusalueelle Sahaajankatu 50:een valmistui vuonna 2000 Kiinteistöosakeyhtiö Sahaajankatu 50. Kiinteistössä toimivat Station 1 Finland Oy:n pääkonttori ja Station 1 -huoltamo. Rakennuksen tiloja ovat varaosavarasto, myymälä, kahvila varastoineen, henkilöstötilat, toimistotilat ja kellarissa väestönsuoja sekä autohalli. Rakennuksen julkisivumateriaalina on pääosin Paroc-elementti eli teräslevy. Sokkeli on muottipintaista betonia. Käyntiovet ovat maalattua terästä ja ikkunat polttomaalattua alumiinia. Rakennuksessa on tasakatto. kellari, 2 kerrosta

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Valokuvaaja Esko Toivari HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 10.8.2001
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kiinteistöosakeyhtiö Sahaajankatu 50. Herttoniemen Station 1. Station 1 Finland Oy.; Sahaajankatu 50

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1999
Laitila Arkkitehdit / Juhani Virta, Pääsuunnittelija
Valmistus
2000
Rakennuksen perustukset ovat teräsbetonia. Rakennuksen runkomateriaalina on teräsbetoni. Alapohja ja välipohjat ovat betonia, samoin yläpohja. Välipohjassa ja yläpohjassa kantavan teräsbetonilaatan rinnalla on käytetty ontelolaattoja. Ulkoseinien Paroc-elementit on kiinnitetty pilarirunkoon.
, Sahaajankatu 50
Käyttö
2000
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus