Haku

Katajanokan pohjoisrantaa; piirustus

Etualalla vettä. Katajanokan pohjoisrannan suuria tiilisiä makasiinirakennuksia lähellä vettä kuvattuna idästä käsin. Niiden takana kulkee Katajanokan kanava (ei näy kuvassa). Vastapäisellä rannalla, Aleksanterinkadun alkupäässä, näkyy takana oikealla päävartio ja sen yllä Aleksanterinkadun ja Mariankadun kulmatalon ylin kerros.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katajanokan pohjoisrantaa; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1543
Mitat
10,5 x 14
Merkinnät
oa UH -64
Valmistus
1964
kuulakärkikynä
Helsinki, Katajanokan pohjoisranta 1 - 9
Heikkinen Uno, Tekijä
Aiheet
Luokitus