nuija; puheenjohtajan nuija; Helsingin nahkurien ammattikunnan

Helsingin parkkikarvarien eli nahkurien ammattikunta perustettiin 28.10.1784. Suomessa ammattikunnat lakkautettiin 1868, elinkeinovapaus säädettiin 1879.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

nuija; puheenjohtajan nuija; Helsingin nahkurien ammattikunnan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXVI-233
Mitat
pituus 27,3 cm, leveys 4,5 cm max, pään halkaisija 4,5 cm
Merkinnät
Valmistus
1870 -luku
käsin
puu
sorvattu, varsi maalattu
Käyttö
Helsinki
Helsingin nahkurien ammattikunta, Käyttäjä
Näyttelyt
Horisontissa Helsinki. Helsingin kaupunginmuseo 15.5.2002 - 28.8.2011 ; Aika. Helsingin kaupunginmuseo 13.3.1996 - 2.12.2001
Aiheet
Kuvaustiedot jpg 2001