Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

mitali; muistomitali; Helsingin Olympialaiset

fyysinen kuvaus: Pyöreä mitali. Arvopuoli: Stadionin kaarre, miehen sivuprofiili, HELSINKI 1952 HELSINGFORS. Kääntöpuoli: XV OLYMPIA, olympiarenkaat, mies ja naishahmo olympiasoihdun kanssa. Mukana sinisestä sametista tehty alusta (13,5x13,5x0,8 cm).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

mitali; muistomitali; Helsingin Olympialaiset

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
B179-3386 HKL-3386
Mitat
mitat, halkaisija 5,5 cm, vahvuus 0,5 cm
Merkinnät
merkintä, HELSINKI 1952 HELSINGFORS, XV OLYMPIA.
Valmistus
valmistusaika: 1952
Tekniikka, lyöty
Materiaali, pronssi, sametti
Räsänen, Kauko, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1952 -
Suomi, Helsinki
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL, käyttäjä
Näyttelyt
Raitioliikennemuseon uudistettu perusnäyttely, 10.12.2002 - 02.09.2007
Aiheet
Luokitus