Arabi; maalaus

Ruskeaihoisen mustapartaisen turbaanipäisen miehen kasvokuva. Maalaus tehty palettiveitsellä.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Arabi; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2359
Mitat
32 x 33
40 x 41
Merkinnät
v.a. SS
Valmistus
n 1910
öljy kankaalle
Helsinki,
Schauman Sigrid, Tekijä
Näyttelyt
Sigrid Schauman (1877-1979) Valon syleilyssä / Turun taidemuseo 25.5.-1.9.2002; (Amos Andersonin taidemuseo 18.9.-27.10.2002, ei esillä); Oulun taidemuseo 7.11.2002-5.1.2003
Aiheet
Kuvaustiedot dia / HKM Esko Toivari 2002