Arabi; maalaus

Ruskeaihoisen mustapartaisen turbaanipäisen miehen kasvokuva. Maalaus tehty palettiveitsellä.

Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Arabi; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-2359
Mått
32 x 33
40 x 41
Anteckningar
v.a. SS
Bruk
n 1910
öljy kankaalle
Helsinki,
Schauman Sigrid, Tekijä
Utställningar
Sigrid Schauman (1877-1979) Valon syleilyssä / Turun taidemuseo 25.5.-1.9.2002; (Amos Andersonin taidemuseo 18.9.-27.10.2002, ei esillä); Oulun taidemuseo 7.11.2002-5.1.2003
Ämnen
Bildinformation dia / HKM Esko Toivari 2002