Haku

Aug. Ludv

Aug. Ludv. Hartwall Mineralvattenfabriks-Aktiebolag. Helsingfors. Mineralvatten Läskedrycker; mainos, nimikilpi -- August Ludvig Hartwallin kivennäisvesitehtaan mainos. Valkoinen teksti punaisella pohjalla. Naru riiputtamista varten.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hyvönen Markku HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aug. Ludv

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLVII-8247 -20
Mitat
kork 20 cm, lev 30 cm
Valmistus
1908
teollinen, painettu
pahvi
Helsinki
Lilius & Hertzberg, Valmistaja
Käyttö
1908
Helsinki
Suunnittelu
Suunnittelu
Aiheet
Luokitus