Sökning

Aug. Ludv

Aug. Ludv. Hartwall Mineralvattenfabriks-Aktiebolag. Helsingfors. Mineralvatten Läskedrycker; mainos, nimikilpi -- August Ludvig Hartwallin kivennäisvesitehtaan mainos. Valkoinen teksti punaisella pohjalla. Naru riiputtamista varten.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Hyvönen Markku HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Aug. Ludv

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XLVII-8247 -20
Mått
kork 20 cm, lev 30 cm
Tillverkning
1908
teollinen, painettu
pahvi
Helsinki
Lilius & Hertzberg, Valmistaja
Bruk
1908
Helsinki
Design
Suunnittelu
Ämnen
Klassifikation