Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Magnus Gustaf Mittag-Leffler

fyysinen kuvaus: Etusivu: G. MITTAG-LEFFLER, rintakuva. Takasivu: SVENSKA AKTUARIEFÖRENINGEN PÅ DESS STIFTARES 70 ÅRS DAG 16 MARS 1916. Etusivu: C. FAGERBERG.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Magnus Gustaf Mittag-Leffler

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIII-78
Mitat
mitat, halkaisija 4 cm
Merkinnät
merkintä, Etusivu: G. MITTAG-LEFFLER. Takasivu: SVENSKA AKTUARIEFÖRENINGEN PÅ DESS STIFTARES 70 ÅRS DAG 16 MARS 1916.
Valmistus
valmistusaika: 1924
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, lyöty
Materiaali, pronssi
Ruotsi, Tukholma
Ruotsin valtion rahapaja, valmistaja ; Fagerberg C., valmistaja ; Svenska Aktuarieföreningen, valmistuttaja
Aiheet
Luokitus