Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Johan Axel Palmén

fyysinen kuvaus: Etusivu: J. A. PALMEN, kaulakuva. Takasivu: SECRETARIO SUO SOCIETAS PRO GEOGRAPHIA FENNIAE DIE VII NOV MCMXV. Keskellä Suomen kartta sekä Pohjanlahti, Suomenlahti ja Laatokka. Kolme suurta sorsaa lentämässä Suomen yläpuolella koilliseen. Etusivu:

GUNNAR

FINNE.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Johan Axel Palmén

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIII-81
Mitat
mitat, halkaisija 5,5 cm
Merkinnät
merkintä, Etusivu: J.A. PALMÉN. Takasivu: SECRETARIO SUO SOCIETAS PRO GEOGRAPHIA FENNIAE DIE VII NOV MCMXV.
Valmistus
valmistusaika: 1921
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, lyöty
Materiaali, pronssi
Sveitsi, Le Locle, Neuchatel
Huguenin Freres & Co, valmistaja ; Finne, Gunnar, muotoilija ; Suomen Maantieteellinen Seura, valmistuttaja
Aiheet
Luokitus