Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Anders Severin Donner

fyysinen kuvaus: Etusivu: ANDERS DONNER, kaulakuva. Takasivu: VIRO SEPTUAGENARIO DE SOCIETATE SCIENTIARUM FENNICA OPTIME MERITO, observatorio ja sen ympärillä puita talviasussa; taivaalla linnunrata sekä tyyliteltyjä tähtiä. Etusivun alareunassa: GUNNAR FINNE.

Takasivun

alalaidassa: 1924 XI 5.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Anders Severin Donner

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIII-82
Mitat
mitat, halkaisija 5,6 cm
Merkinnät
merkintä, Etusivu: ANDERS DONNER. Takasivu: VIRO SEPTUAGENARIO DE SOCIETATE SCIENTIARUM FENNICA OPTIME MERITO.
Valmistus
valmistusaika: 1924
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, lyöty
Materiaali, pronssi
Ranska, Pariisi
Ranskan valtion rahapaja, valmistaja ; Suomen Tiedeseura - Finska Vetenskaps-Societeten, valmistaja ; Finne, Gunnar, suunnittelija
Aiheet
Luokitus