Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Fredrik Emil Volmar Elfving

fyysinen kuvaus: Etusivu: FREDRIK ELFVING, rintakuva, alla kaksi tammenlehvää ristissä. Takasivu: Helsingin yliopiston kasvitieteen laitos sitä ympäröivine puineen ja pensaineen. Leikkeessä: PRAECEPTORIS SEPTUAGENARII AUCTORIS INSTITUTI BOTANICI IN AERE INCIDENDAM

CURAVERUNT DISCIPULI. Reunassa: HELSINGFORSIAE ANNO MDCCCCXXIIII. Etu- ja takasivu: J. MUNSTERHJELM.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Fredrik Emil Volmar Elfving

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIII-83
Mitat
mitat, halkaisija 5 cm
Merkinnät
merkintä, Etusivu: FREDRIK ELFVING. Leikkeessä: PRAECEPTORIS SEPTUAGENARII AUCTORIS INSTITUTI BOTANICI IN AERE INCIDENDAM CURAVERUNT DISCIPULI.HELSINGFORSIAE ANNO MDCCCCXXIIII.
Valmistus
valmistusaika: 1924
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, lyöty
Materiaali, pronssi
Saksa, Berliini
Oertel, Otto, valmistaja ; Munsterhjelm, John Hjalmar, suunnittelija
Aiheet
Luokitus