Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

mitali; muistoraha; Suomen kalastusnäyttely 1896

fyysinen kuvaus: Etusivu: FISKERIFÖRENINGEN I FINLAND SUOMEN KALASTUSYHDISTYS kahden ympyräkehän sisällä. Keskipinnalla Suomen kruunattu vaakuna ja sen takana tangoissa riippuva verkko. Takasivu: FISKERIUTSTÄLLNINGEN KALASTUSNÄYTTELY, 1896. Verkon muodostama seppele;

keskipinnalla II, takana aaltoja; yläpuolella kaaressa kala vatsapuoli katsojaan.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

mitali; muistoraha; Suomen kalastusnäyttely 1896

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXIII-8
Mitat
mitat, halkaisija 4,3 cm
Merkinnät
merkintä, Etusivu: FISKERIFÖRENINGEN I FINLAND SUOMEN KALASTUSYHDISTYS. Takasivu: FISKERIUTSTÄLLNINGEN KALASTUSNÄYTTELY 1896
Valmistus
valmistusaika: 1896
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, lyöty
Materiaali, pronssi
Aiheet
Luokitus