Haku

Sisäkuva yliopiston kirjastosta; maalaus

Pikkutarkka näkymä päiväsaikaan kohti kupolisalin yliopistonpuoleista seinää. Alareunassa kortistolaatikoita ja yleisönpalvelunurkkaus sekä neljä asiakasta ja kaksi virkailijaa. Pylväiden reunustamat ja kannattamat kaksi parvekekerrosta sekä katon ja kupolin näkyvissä olevat koristelut, mm yksi Severin Falkmanin lunettimaalauksista.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sisäkuva yliopiston kirjastosta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2455
Mitat
46 x 31
Merkinnät
o.a. 19 HMS 82
Valmistus
1982
akvarelli
Helsinki, Unioninkatu 36
Seyfarth Horst Michael, Tekijä
Näyttelyt
Horst Michael Seyfarthin näyttely Töölön kirjastossa 16.8.-28.8.1982, no 17.
Aiheet
Luokitus