Sisäkuva yliopiston kirjastosta; maalaus

Pikkutarkka näkymä päiväsaikaan kohti kupolisalin yliopistonpuoleista seinää. Alareunassa kortistolaatikoita ja yleisönpalvelunurkkaus sekä neljä asiakasta ja kaksi virkailijaa. Pylväiden reunustamat ja kannattamat kaksi parvekekerrosta sekä katon ja kupolin näkyvissä olevat koristelut, mm yksi Severin Falkmanin lunettimaalauksista.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Sisäkuva yliopiston kirjastosta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2455
Mitat
46 x 31
Merkinnät
o.a. 19 HMS 82
Valmistus
1982
akvarelli
Helsinki, Unioninkatu 36
Seyfarth Horst Michael, Tekijä
Näyttelyt
Horst Michael Seyfarthin näyttely Töölön kirjastossa 16.8.-28.8.1982, no 17.
Aiheet