Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Sisäkuva yliopiston kirjastosta; maalaus

sisällön kuvaus: Pikkutarkka näkymä päiväsaikaan kohti kupolisalin yliopistonpuoleista seinää. Alareunassa kortistolaatikoita ja yleisönpalvelunurkkaus sekä neljä asiakasta ja kaksi virkailijaa. Pylväiden reunustamat ja kannattamat kaksi parvekekerrosta sekä

katon ja kupolin näkyvissä olevat koristelut, mm yksi Severin Falkmanin lunettimaalauksista.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sisäkuva yliopiston kirjastosta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2455
Mitat
mitat: 46,0 x 31,0 cm
Merkinnät
merkintä, o.a. 19 HMS 82
Valmistus
valmistusaika: 1982
materiaali / tekniikka, akvarelli
Seyfarth, Horst Michael, taiteilija
Näyttelyt
Horst Michael Seyfartin näyttely, 16.08.1982 - 28.08.1982
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus