Sökning

Sisäkuva yliopiston kirjastosta; maalaus

Pikkutarkka näkymä päiväsaikaan kohti kupolisalin yliopistonpuoleista seinää. Alareunassa kortistolaatikoita ja yleisönpalvelunurkkaus sekä neljä asiakasta ja kaksi virkailijaa. Pylväiden reunustamat ja kannattamat kaksi parvekekerrosta sekä katon ja kupolin näkyvissä olevat koristelut, mm yksi Severin Falkmanin lunettimaalauksista.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Sisäkuva yliopiston kirjastosta; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-2455
Mått
46 x 31
Anteckningar
o.a. 19 HMS 82
Bruk
1982
akvarelli
Helsinki, Unioninkatu 36
Seyfarth Horst Michael, Tekijä
Utställningar
Horst Michael Seyfarthin näyttely Töölön kirjastossa 16.8.-28.8.1982, no 17.
Ämnen
Klassifikation