Haku

Ilmakuvassa Siltasaari kuvattuna luoteesta

Ilmakuvassa Siltasaari kuvattuna luoteesta. Edessä vasemmalla on Ympyrätalo, arkkitehdit Kaija ja Heikki Sirén 1968, keskellä Hakaniementori. Rantakaistaleella Sörnäisten rantatien kaakkoispuolella on vielä matalia teollisuusrakennuksia, joiden tilalle nousee 1970-luvulla Merihaan kerrostaloalue. -- dia, filmi, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit SKY-FOTO Möller / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuvassa Siltasaari kuvattuna luoteesta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Siltasaari, Hakaniemi
Aiheen aika
1968 - 1969
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
D411
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1968 - 1969
Helsinki, Siltasaari, Hakaniemi
SKY-FOTO Möller, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus