huivi; kaulahuivi; Olympia 50 vuotishuivi

Kesällä 2002 vietettiin Helsingin olympialaisten 50-vuotisjuhlia. Hankintakeskuksen Olympia 50 v. -tuotteina olivat valko -sininen "Suomi-verryttelypuku" jota sai aikuisten ja lasten kokoa, sininen ja punainen silkkihuivi, sini- ja punasävyiset silkkisolmiot sekä olympiapinssit. Tuotteita myytiin kaupungin virastoille ja laitoksille sekä yksittäisille työntekijöille.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

huivi; kaulahuivi; Olympia 50 vuotishuivi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
K83-1
Mitat
leveys 45 cm, pituus 150 cm
Merkinnät
Marja Kurki R, 1952 XV OLYMPIA HELSINKI
Valmistus
2002 n
teollinen
tekstiili, silkki; crepe de chine
ommeltu, painettu
Marja Kurki, valmistaja Helsingin kaupunki, Hankintakeskus, valmistuttaja
Käyttö
käyttämätön
Helsingin olympialaisten 50-vuotisjuhlahuivi.
Aiheet
Luokitus