Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Naantalin terveyslähde; piirustus

sisällön kuvaus: Seurustelua kylpylää edeltäneen terveyslähderakennuksen ulkopuolella, päätykolmiossa käärmetunnus ja teksti Nådendahls Hälsokälla. Vasemmanpuoleisen kohtauksen vuoropuhelu kuvan alla: "En faslig värma, söta Mamsell Ostman!...

Ack! Jag är så rysligt svettig, lilla goa Herr Coriander." Kääntöpuolella teos XXVII-2006-7b.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Naantalin terveyslähde; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2006-7a
Mitat
mitat, 35,7 x 61,2 (32,5 x 60 passepartout valoaukko)
kehysmitta, 37,4 x 67,4 x 1,7
Merkinnät
merkintä, ei sign
Valmistus
valmistusaika: 1840 - luku?
materiaali / tekniikka, tussipiirustus
Mannerheim, August, taiteilija
Näyttelyt
Biedermeierkauden taide, 21.09.2002 - 08.12.2002
Aiheet
Luokitus