Haku

Keinulaudantien ja Keinutien kerrostaloja

Keinulaudantien ja Keinutien kerrostaloja. Edessä Keinulaudantie 5 A ja 5 B. Vasemmalla Keinulaudantie 5:en kuuluva matala liikerakennus. Äärimmäisenä vasemmalla Keinulaudantie 4. Keskellä taaempana Keinulaudantie 7 kaksi rakennusta. Takana Keinutie 11 A, B ja C. Oikeassa yläkulmassa Keinutie 9 ja toinen Keinutie 7 rakennuksista, jonka edustalla myöhemmin purettu matala liikerakennus, Keinutie 10, kuvausaikana Elannon myymälä. -- dia, filmi, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit SKY-FOTO Möller / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Keinulaudantien ja Keinutien kerrostaloja

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Keinulaudantie 4, 5, 7. Keinutie 7, 9, 10, 11
Aiheen aika
1973
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
D658
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1973
Helsinki, Keinulaudantie 4, 5, 7. Keinutie 7, 9, 10, 11
SKY-FOTO Möller, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus