Haku

Nya Helsingfors stads ritning

Nya Helsingfors stads ritning. N:o 2 Plankarta öfver den tillämnade staden i Södernäs, 1639; kartta, Helsingin kartta -- Helsingin kartta, joka esittää Sörnäisten niemelle suunniteltua kaupunkia. Silloinen suunnitelma ei toteutunut vaan kaupunki siirtyi Vanhastakaupungista Vironniemelle. Mittakaava 1:500.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nurmi Juho HKM 2013 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Nya Helsingfors stads ritning

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XIV-3 a
Mitat
kork 40 cm, lev 55,5 cm
Valmistus
1639 / kopio 1890
teollinen, painettu
paperi
Helsinki
G. Sundmans Litografiska Atelier, Valmistaja
Käyttö
1890 -
Helsinki
Suunnittelu
1639
Suunnittelu
Aiheet
Luokitus