Haku

MYYRÄ FAN CLUB; tunnuskuva, MYYRÄ FAN CLUB

Metron tunnuksesta pidettiin suunittelukilpailu. Myyrä voitti yleisön suosion, mutta ei tullut metron logoksi. Kilpailun tulokset julistettiin 14.4.1971, myyrätarrat olivat myynnissä 10 päivän kuluttua

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit skannattu 2003 / Helsingin kaupunginmuseo

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso käyttöehdot

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

MYYRÄ FAN CLUB; tunnuskuva, MYYRÄ FAN CLUB

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-298
Mitat
8 x 8,5 cm
Valmistus
1971
tarra teollinen
muovi , tarra
Käyttö
1971
Helsinki
Suunnittelu
Leivo Osmo, suunnittelija, Suunnittelija
Suunnittelu
Aiheet
Luokitus