Haku

fragmentti; koriste; kruunu taulun kehyksestä

Kruunu XLI-401 on irrotettu Helsingin raatihuoneella sijainneesta Venäjän keisarin muotokuvasta. Kruunu (hallitsijan embleemi) irrotettu kehyksestä Suomen Sisällissodan mainingeissa keväällä 1918.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi 2002 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

fragmentti; koriste; kruunu taulun kehyksestä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLI-401
Mitat
kork 15,5 cm, lev 16 cm max, syv 7 cm n
Merkinnät
Valmistus
1890 - 1910 n
ammattikäsityö
puu
veisto, maalattu
Käyttö
- 1918
Helsinki, Aleksanterinkatu 20
Aiheet
Luokitus