Sökning

fragmentti; koriste; kruunu taulun kehyksestä

Kruunu XLI-401 on irrotettu Helsingin raatihuoneella sijainneesta Venäjän keisarin muotokuvasta. Kruunu (hallitsijan embleemi) irrotettu kehyksestä Suomen Sisällissodan mainingeissa keväällä 1918.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit digi 2002 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

fragmentti; koriste; kruunu taulun kehyksestä

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XLI-401
Mått
kork 15,5 cm, lev 16 cm max, syv 7 cm n
Anteckningar
Tillverkning
1890 - 1910 n
ammattikäsityö
puu
veisto, maalattu
Bruk
- 1918
Helsinki, Aleksanterinkatu 20
Ämnen
Klassifikation