Joulutouhu 1932; maalaus

Luonnos Joulutouhu-lehden kansikuvaksi. Jouluostoksilla olevia helsinkiläisiä Stockmannin tavaratalon Aleksanterinkadun ja Keskuskadun puoleisessa kulmassa. Taustalla vasemmalla Svenska teatern (Ruotsalainen teatteri) Pohjoisesplanadilla. Yläosassa lehden nimi Joulutouhu 1932.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso käyttöehdot

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Joulutouhu 1932; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
K104-1
Mitat
31,5 x 22 (31 x 21,3 ppt:n aukko)
53,3 x 43,3 x 1,5
Merkinnät
v.a. R.K.
Valmistus
1932
akvarelli
Helsinki, Aleksanterinkatu 52, Keskuskatu 2, Pohjoisesplanadi 2
Koivu Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi,
Aiheet
Luokitus