Haku

Joulutouhu 1932; maalaus

Luonnos Joulutouhu-lehden kansikuvaksi. Jouluostoksilla olevia helsinkiläisiä Stockmannin tavaratalon Aleksanterinkadun ja Keskuskadun puoleisessa kulmassa. Taustalla vasemmalla Svenska teatern (Ruotsalainen teatteri) Pohjoisesplanadilla. Yläosassa lehden nimi Joulutouhu 1932.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Joulutouhu 1932; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
K104-1
Mitat
31,5 x 22 (31 x 21,3 ppt:n aukko)
53,3 x 43,3 x 1,5
Merkinnät
v.a. R.K.
Valmistus
1932
akvarelli
Helsinki, Aleksanterinkatu 52, Keskuskatu 2, Pohjoisesplanadi 2
Koivu Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi,
Aiheet
Luokitus