Haku

Suomenlinnan pommitus 1855; grafiikka

Ranskalais-englantilainen laivasto pommittaa Krimin sodan aikaan Viaporin linnoitusta, joka on muuttunut tunnistamattomaksi. Kuvan yläpuolella teksti: Bilderzeitung der Gegenwart., alapuolella: Bombardement der russischen Festung Sweaborg durch die vereinigte englisch-französische Flotte in der Ostsee sekä kuvaan liittyvä fraktuuralla painettu saksankielinen selostus, jonka tekijäksi on ilmoitettu ranskalainen amiraali Penaud.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomenlinnan pommitus 1855; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-394
Mitat
17,5 x 35,5 (34 x 41,5)
Merkinnät
oa. Neu Ruppin, zu haben bei Gustav Kühn; va Original u. Eigenthum N:o 3006
Valmistus
1855
väritetty litografia
Helsinki,
tuntematon / julkaissut Gustav Kühn, Neu Ruppin, Tekijä
Aiheet
Luokitus