Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Punavuorenkatu 21, piha talvella; maalaus

sisällön kuvaus: Talvihämärä, kadunvarsirakennuksen keskiosa pihan puolelta. Kuistin kulmauksessa aitaus, jossa lehdetön nuori puu ja pieniä pensaita.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Punavuorenkatu 21, piha talvella; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2643
Mitat
mitat, 17,5 x 20,5 (21,3x24,8)
kehysmitta: 21,3 x 23,8 cm
Merkinnät
merkintä, o.a. U. MANELIUS. -19
Valmistus
valmistusaika: 1919
materiaali / tekniikka, öljy kankaalle, liimattu pahville
Manelius, Urpo, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
pihakuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
132 ilmasto (luokitus)