Haku

paita; kastemekon paita

Kuuluu kastemekkoon L6-1 -1. Samaan kokonaisuuteen kuuluu myös kaksi kastemyssyä, toisessa siniset vuori ja ruusukkeet, toisessa punaiset.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg 2003 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

paita; kastemekon paita

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
L6-1 -2
Mitat
pit 28 cm, lieve 60 cm n
Merkinnät
Valmistus
1828
käsin
tekstiili silkki, silkkivilla ?
ommeltu
Käyttö
1828 -
Sederholm Edvard, ensimmäinen käyttäjä. Sederholm Edvard, ensimmäinen käyttäjä. Kastemekkoa ovat käyttäneet Alexander Sederholmin jälkeläiset Ruotsissa., Käyttäjä
Näyttelyt
1809 - Eri teille. Sederholmin talo 11.6.2003 - 3.9.2006
Aiheet
Luokitus