Haku

Rauhaniemi Kaivopuistossa; maalaus

Alunperin ruhtinatar Zinaida Jusupovin (Jusupoff) Itäiseen Kaivopuistoon rakennuttama huvila n:o 8, jonka ulkoasua muutettu moneen kertaan, nähtynä idästä päin.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit laakadia 1986 / Helsingin kaupunginmuseo

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso käyttöehdot

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rauhaniemi Kaivopuistossa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-358
Mitat
22,4 x 32,7
43,3 x 53,1 x 0,7
Merkinnät
v.a. P. Roschankowsky 9.10.1907
Valmistus
1907
akvarelli
Helsinki, Itäinen Puistotie 15 - 17
Roschankowsky Paul, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 14.9.2004 -1 2.2.2006; Venäläisyyttä Helsingissä / Pietari syys-lokakuu 2003; Rakas Helsinki / Tuomarinkylän kartano 1986-1991 Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Aiheet
Luokitus