Haku

Aihe Tähtitornin vuorelta; maalaus

Edessä Tähtitorninkadun varrella oleva lammikko, jota poika ja penkillä istuva nainen katsovat. Taustalla kohoavat Observatorion tornit.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G502, laakadia 1986 / Helsingin kaupunginmuseo

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso käyttöehdot

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aihe Tähtitornin vuorelta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-359
Mitat
22,3 x 32,6
Merkinnät
P. Roschankowsky 14/10 1907
Valmistus
1907
akvarelli
Helsinki, Tähtitornin vuori. Tähtitorninkatu
Roschankowsky Paul, Tekijä
Näyttelyt
Venäläisyyttä Helsingissä / Pietari syyskuu 2003; Rakas Helsinki / Tuomarinkylän museo 1986-1991 Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Aiheet
Luokitus