pesukone; Hoover 0307; pulsaattoripesukone

Pesukone XLIII-1128 on ollut ensin käytössä lahjoittajan perheessä ja sen jälkeen lahjoittajan pojalla. Malli 0307 oli ensimmäinen Hooverin pulsaattorimallinen pesukone, se oli tuotanossa vuosina 1947 - 1957 ja sitä valmistettin 325 000 kappaletta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pesukone; Hoover 0307; pulsaattoripesukone

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLIII-1128
Mitat
kork 77 cm, lev 42,5 cm, syv 40 cm
Merkinnät
Hoover 0307
Valmistus
1947 - 1957
Teollinen
TERÄS, rauta, alumiini, muovi
maalattu valkoiseksi
Iso-Britannia, Wales, Pentrebach
Hoover, valmistaja Havulinna Oy Helsinki, maahantuoja
Käyttö
- 1975
Autero Kaija, 1. käyttäjä Autero, 2. käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Kuvaustiedot jpg digikuva 2015