As Oy Pajalahdentie 17; Pajalahdentie 17 A-E; Helsinki

Alkuperäispiirustuksissa rakennuksen kaakkoispäätyyn oli suunniteltu myymälähuoneisto. Vuonna 1984 kaakkoispäädyn myymälähuoneistoon suunniteltiin muutoksia. Kaksi kylmähuonetta suunniteltiin lisättäväksi, henkilökunnan sosiaalitilat suunniteltiin järjestettäväksi uudelleen ja varastotiloja suunniteltiin yhdistettäviksi (arkkitehti Ruth Laakso). Rakennus on katettu pellillä. Julkisivut on verhoiltu punaisella julkisivutiilellä, osin julkisivut ovat sileäksi rapattu. Parvekkeiden kaiteet ovat peltiä. Sokkelissa on terastirappaus. Viisikerroksinen rakennus, jossa on kaksi kellarikerrosta ja ullakko.

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As Oy Pajalahdentie 17; Pajalahdentie 17 A-E; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1960; 0
Eino Tuompo, Pääsuunnittelija Arkkitehti Ruth Laakso, Muu suunnittelija
Valmistus
0; 0
betoni
Helsinki, Pajalahdentie 17 A-E
As Oy Pajalahdentie 17, Rakennuttajat
Käyttö
1961
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus