Haku

As Oy Pajalahdentie 17; Pajalahdentie 17 F; Helsinki

Vuonna 1987 asuntoon F 112 suunniteltiin sauna (Rakennusmestari Raimo Kostiainen). Vuonna 2002 suunniteltiin asuntojen F 107 ja F 108 yhdistäminen (rakennusinsinööri Mauri Liukkonen). Rakennus on katettu pellillä. Julkisivut on verhoiltu punaisella julkisivutiilellä, osin julkisivut ovat sileäksi rapattu. Parvekkeiden kaiteet ovat peltiä. Sokkelissa on terastirappaus. Kuusikerroksinen rakennus, jossa on yksi kellarikerros ja ullakko.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As Oy Pajalahdentie 17; Pajalahdentie 17 F; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1960; 0
Eino Tuompo, Pääsuunnittelija ; Rakennusmestari Raimo Kostiainen, rakennusinsinööri Mauri Liukkonen, Muu suunnittelija
Valmistus
0; 0
betoni
Helsinki, Pajalahdentie 17 F
As Oy Pajalahdentie 17, Rakennuttajat
Käyttö
1961
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus