Haku

As Oy Klaarantie 5; Klaarantie 5; Helsinki

Vuonna 1962 rakennuksen kellariin, entisen polttoainevaraston toiseen päähän suunniteltiin sijoitettavaksi sauna (rakennusmestari Sampo Knuutila). Vuonna 1995 rakennuksen parvekkeet suunniteltiin lasitettaviksi (Jari Koiranen). Rakennuksen taitekatto on katettu tiilellä. Julkisivut ovat ruskeaksi maalattua roiskerappausta. Sokkelissa on terastirappaus. Parvekkeissa on metallilankakaiteet. Sisäänkäyntien yhteydessä on keltaisesta klinkkeristä ja lasitiilestä rakennettuja yksityiskohtia. Kolmikerroksinen rakennus, jossa on yksi kellarikerros ja ullakko.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As Oy Klaarantie 5; Klaarantie 5; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1955; 0
Einari Teräsvirta, Pääsuunnittelija ; Rakennusmestari Sampo Knuutila, Jari Koiranen, Muu suunnittelija
Valmistus
0; 0
betoni betoni
Helsinki, Klaarantie 5
As Oy Klaarantie 5, Rakennuttajat
Käyttö
1955
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus