Haku

As Oy Pajalahdentie 19; Koillisväylä 2; Helsinki

Vuonna 1970 rakennuksen kellarissa sijaitseva pesutupa suunniteltiin muutettavaksi saunaksi (teknikko Juhani Salminen). Rakennuksen taitekatto on katettu tiilellä. Päätyjulkisivut on verhoiltu punaisella julkisivutiilellä. Pitkät julkisivut ovat ruskeaa roiskerappausta. Betonisokkeli on maalattu vaalean harmaaksi. Nelikerroksinen rakennus, jossa on yksi kellarikerros ja ullakko.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As Oy Pajalahdentie 19; Koillisväylä 2; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1957; 0
Niilo Kokko, Pääsuunnittelija ; Teknikko Juhani Salminen, Muu suunnittelija
Valmistus
0; 0
betoni tiili
Helsinki, Koillisväylä 2
Paavo Nurmi, Rakennuttajat
Käyttö
1957
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus