Sökning

As Oy Pajalahdentie 19; Koillisväylä 2; Helsinki

Vuonna 1970 rakennuksen kellarissa sijaitseva pesutupa suunniteltiin muutettavaksi saunaksi (teknikko Juhani Salminen). Rakennuksen taitekatto on katettu tiilellä. Päätyjulkisivut on verhoiltu punaisella julkisivutiilellä. Pitkät julkisivut ovat ruskeaa roiskerappausta. Betonisokkeli on maalattu vaalean harmaaksi. Nelikerroksinen rakennus, jossa on yksi kellarikerros ja ullakko.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

As Oy Pajalahdentie 19; Koillisväylä 2; Helsinki

Sparad:
Materialtyp Byggnad
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Design
1957; 0
Niilo Kokko, Pääsuunnittelija ; Teknikko Juhani Salminen, Muu suunnittelija
Tillverkning
0; 0
betoni tiili
Helsinki, Koillisväylä 2
Paavo Nurmi, Rakennuttajat
Bruk
1957
Käyttöönottovuosi
Ämnen
Klassifikation