Haku

As Oy Saarentientalo; Lauttasaarentie 27; Helsinki

Alkuperäispiirustuksissa rakennukseen oli suunniteltu kaksi myymälää. Kadun puolella myymälätilat olivat kaksikerroksisia. Rakennus on katettu pellillä. Julkisivut ovat kellertäväksi ja rusehtavaksi maalattua sileää ja roiskerappausta. Parvekkeiden kaiteet ovat profiloitua peltiä. Sokkelissa on terastirappaus. Viisikerroksinen rakennus, jossa on ullakko.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As Oy Saarentientalo; Lauttasaarentie 27; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1958; 0
Saara ja Usko Tilanterä, Pääsuunnittelija
Valmistus
0; 0
betoni tiili
Helsinki, Lauttasaarentie 27
Paavo Nurmi, Rakennuttajat
Käyttö
1958
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus