Haku

As Oy Lielahdentie 7 A; Lielahdentie 7 A; Helsinki

Vuonna 1970 rakennuksen kellariin suunniteltiin talosauna entisen pesutuvan paikalle (arkkit.yo Kari Piela). Rakennuksen taitekatto on katettu savitiilellä. Julkisivut ovat ruskeaksi maalattua roiskerappausta. Sokkelissa on terastirappaus. Sisäänkäyntien yhteydessä on keltaisesta klinkkeristä ja liuskekivestä rakennettuja yksityiskohtia. Nelikerroksinen rakennus, jossa on yksi kellarikerros ja ullakko.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As Oy Lielahdentie 7 A; Lielahdentie 7 A; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1953; 0
Einari Teräsvirta, Pääsuunnittelija ; Arkkit.yo Kari Piela, Muu suunnittelija
Valmistus
0; 0
betoni tiili
Helsinki, Lielahdentie 7 A
As Oy Gyldenintie 3-4, Rakennuttajat
Käyttö
1953
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus