Haku

As Oy Telkkäkuja 4 - 6; Telkkäkuja 4 - 6; Helsinki

Vuonna 1975 tontille suunniteltiin verkkoaita (arkkitehti Harry Henriksson). Vuonna 2001 rakennuksen ikkunat ja parvekeovet suunniteltiin vaihdettavaksi alumiinipintaisiksi puuikkunoiksi ja -oviksi (Jari Peltola/Fenestra Oy). Rakennus on katettu pellillä. Julkisivut on verhoiltu punaisella julkisivutiilellä. Osin julkisivut on terastirapattu. Parvekkeiden kaiteet ovat valkeaksi maalattua mineritlevyä. Sokkelissa on kivimurskerappaus. Autotallien ovet ovat vaalean harmaaksi käsiteltyä puupaneelia. Nelikerroksinen rakennus, jossa on yksi kellarikerros ja ullakko.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As Oy Telkkäkuja 4 - 6; Telkkäkuja 4 - 6; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1962; 0
Eino Tuompo, Pääsuunnittelija ; Arkkitehti Harry Henriksson, Jari Peltola/Fenestra Oy, Muu suunnittelija
Valmistus
0; 0
betoni betoni
Helsinki, Telkkäkuja 4 - 6
Käyttö
1963
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus