Haku

As Oy Eteläniemi; Pohjoiskaari 4; Helsinki

Vuonna 1985 rakennuksen eteläpäädyn 2.-5. kerroksissa avattiin uusia ikkuna-aukkoja 4 kappaletta (arkkitehti Sakari Aartelo). Julkisivut ovat vaaleaksi maalattua rappausta. Sokkeli on päällystetty graniitilla. Viisikerroksinen rakennus, jossa on yksi kellarikerros.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As Oy Eteläniemi; Pohjoiskaari 4; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
9999; 0
Helge Lundström, Pääsuunnittelija ; Arkkitehti Sakari Aartelo, Muu suunnittelija
Valmistus
0; 0
betoni tiili
Helsinki, Pohjoiskaari 4
Käyttö
1937
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus