Haku

Alma Cecilia (Cely) Mechelin; maalaus

Vyötärökuva, jossa pöydän ääressä istuva 4 -vuotias tyttö kohottaa katseensa auki olevasta kuvitetusta kirjasta. Tukevakankaisessa pitkähihaisessa puvussa nauha- ja nappisomistukset sekä kapeat reunapitsit kauluksessa ja hihansuussa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18373 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Alma Cecilia (Cely) Mechelin; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVIII-364
Mitat
74 x 58,5, ovaali
96 x 81, ovaali
Merkinnät
o.k. B. Reinhold. 1870.
Valmistus
1870
öljy kankaalle
Helsinki,
Reinhold Bernhard, Tekijä
Näyttelyt
Lasten kaupunki Sederholmin talo 20.11.2012 - 30.4.2014. Näyttely Laps' Suomen - Suomen taiteen lapsiaiheita, Tikanojan taidekoti 10.6.-7.9.2003 ja Salon taidemuseo 20.9.-9.11.2003; Rakas Helsinki / Tuomarinkylän museo 1986-1991
Aiheet
Luokitus