Sökning

Tankkirespiraattori päädystä; piirustus

Osa Tunne-näyttelyn teoskokonaisuutta Puhtaaseen moderniin elämään, esittää Auroran sairaalassa hengityshalvauspotilaiden hoidossa käytössä ollutta "rautakeuhkoa".

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Tankkirespiraattori päädystä; piirustus

Sparad:
Materialtyp Teckning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
H35-14
Mått
29,5 x 29,2
Anteckningar
takana o.a. Silja Rantanen 1999
Bruk
1999
lyijykynäpiirros
Helsinki,
Rantanen Silja, Tekijä
Utställningar
Tunne / Hakasalmen huvila 1999-2003, huone 5
Ämnen
Klassifikation