Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kadun puoleinen parveke, Luotsikatu 11; piirustus

sisällön kuvaus: Kerrostalon ulkoseinässä koristeellinen sälekaiteella ja taitetulla peltisellä, takorautaisten kannatinten varassa olevalla katoksella varustettu parveke. Parvekkeen molemmilla puolilla ikkunat, joiden yläosat on jaettu useampaan pikkuruutuun.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kadun puoleinen parveke, Luotsikatu 11; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1548
Mitat
mitat: 14,0 x 10,5 cm
Merkinnät
merkintä, va UH-65, kääntöpuolella 23.4.1965 ym epäselvää
Valmistus
valmistusaika: 1965
materiaali / tekniikka, kuulakärkikynä
Heikkinen, Uno, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus