Haku

Ylioppilaiden juhla ravintolassa

Ylioppilaiden juhla ravintolassa. Puhumassa mahdoll. Hugo Bergroth, 6. vas. A. M. Lassenius, 7. vas. Max Björkstén (?), oik. Georg Markelin. -- repronegatiivi vedos, filmi paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Ståhlberg K. E. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ylioppilaiden juhla ravintolassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1900 n
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N191327
Mitat
9x12 18x24 P21x27
Kuvaustiedot
1900 n
Helsinki,
Ståhlberg K. E., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus